Puppy preschool

 

Puppy Preschool riktar sig till dig som vill förbereda din valp för en framtid på dagis.

Inte alla hundar klarar att gå på dagis, vilket kan bli problematiskt för dig som vet med dig att du kommer vara beroende av hunddagis för att kunna skaffa hund. Därför har vi tagit fram tjänsten puppy preschool.

Du som deltar i puppy preschool har ingen dagisplats hos oss utan bokar in dagar kontinuerligt när det passar dig och oss. Längden på dagarna anpassas efter var i utbildningen din valp befinner sig.

Under dessa dagar får din valp intensiv och individuellt anpassad träning i allt som den kommer behöva kunna i sitt framtida liv på dagis. I samtal med dig som ägare informerar vi om vad vi tränat på, vad just din valp behöver extra träning i och vad du kan träna på hemma för att öka chanserna att din valp växer upp till en riktigt välanpassad dagishund.

Puppy Preschool är ingen hundvaktslösning utan en utbildning där din valp får lära för livet, med syfte att öka chanserna för att din hund ska trivas på dagis när det väl är dags. Oavsett om din hund ska gå på vårt dagis eller någon annanstans är det en väl värd investering om du vet med dig att din hund kommer behöva gå på dagis!

Hur kommer man igång?

Du börjar med att göra en intresseanmälan. När vi får in den kontaktar vi dig och bokar in ett utvärderingstillfälle. Under utvärderingstillfället lämnar du din valp hos oss i 60 minuter så att vi kan göra en bedömning om Puppy preschool är lämpligt för din valp. Om allt går bra bokar vi därefter in första preschooltillfället en dag som passar.

Utvärderingstimmen är kostnadsfri.

 

Utvärderingstillfälle: 0:-

Pris per dag: 449:-

Klippkort 5 dagar: 1999:-