Socialisering – första tillfället gratis!

Vår socialiseringstjänst riktar sig till dig som har en hund som behöver utveckla sitt språk, lära sig lyssna på andra hundars signaler och få erfarenhet av att umgås med många olika typer av hundar.

För dig som har en hund som behöver social träning har vi utvecklat denna tjänst där vi fokuserar på just din hunds samspel med andra hundar. Med vår breda erfarenhet och stora intresse för hundspråk och gruppdynamik samt vår sällsynt stora tillgång till en stor variation av olika typer av hundar att träna på får din hund de bästa förutsättningarna att utveckla sina sociala strategier.

Under dagen tränar vi genomtänkt och fokuserat på det just din hund behöver extra stöd i. När du hämtar din hund får du en utförlig rapport om vad vi tränat på, hur det gått, hur vi planerar att gå vidare samt vad du kan träna på hemma för att ge din hund de bästa förutsättningarna att utvecklas.

Första tillfället är ett utvärderingstillfälle på 1 timme då vi gör en initial bedömning av vad din hund behöver för typ av träning. Efter det bokar vi tillsammans in när nästa tillfälle blir. Utvärderingstillfället är gratis!

 

Första tillfället (1 h): 0:-
Pris per dag: 449:-
Klippkort på 5 dagar: 1999:-

Ring och boka!
08-730 25 99 (Virebergsdagiset)
08-730 24 99 (Råsundadagiset)