Vilka är vi?

Solna Hunddagis AB ägs och drivs av oss, Malin Jonsson och Fie Åkerblom.
Efter ett antal år i branschen och med erfarenhet av arbete på ett flertal hundföretag runtom i Stockholm, så fick vi äntligen chansen att förverkliga vår dröm – att driva ett eget hundcenter!

Idén att starta företag ihop föddes redan år 2007, och med facit i hand så kan vi konstatera att vi gjorde helt rätt när vi beslutade oss för att genomföra det. Vi tog över Solna Hunddagis i oktober 2011 och har sedan dess med stor glädje arbetat för att utveckla den dagliga verksamheten här på dagis.

Vad gör oss unika?

Något som vi tycker särskiljer oss från andra är vår förmåga att se varje hund och just dennes individuella behov, brister och förmågor . Det gör att vi är duktiga på problemlösning och brukar kunna få rätsida på det mesta oavsett om det gäller koppeldragande, skällande, rumsrenhetsproblem eller annat. Ibland går det fort, ibland krävs det en längre tids träning.

Vår kompetens inom gruppdynamik och hundspråk är ytterligare en sak som gör att vi står ut i mängden, och vi är oerhört stolta över våra välfungerande hundgrupper i dagisverksamheten. Det är viktigt för oss att varje hund ska känna sig trygg och avslappnad hos oss. Är det något som tycks fattas någon av dem så ser vi till att reda ut vad som felar och sen göra vårt bästa för att rätta till det!
Vi anser att flexibilitet och individanpassning är A och O i vår bransch.

 

Vi kör med öppna kort

För oss är det otroligt viktigt att ha en öppen kommunikation med våra kunder. Är det något som inte fungerar med din hund så tar vi upp det med dig direkt och kommer med förslag på lösningar.
Vi involverar gärna dig som ägare i problemlösningen eftersom trots att vi är experter på hundar, så är du expert på just din hund. Därför kan dina tankar kring ett problem kan vara en viktig pusselbit när vi söker efter en lösning.

Oftast finns det tid till en liten pratstund vid hämtning om det är något särskilt som hänt under dagen som behöver tas upp. Självklart berättar vi även om de framsteg din hund gör! Vi tänker oss att man som hundägare med hund på dagis vill veta allt som rör ”dagisbarnet”, positivt som negativt, stort som smått.

Solna Hunddagis som arbetsplats

Samarbete är ett ledord för oss, och är något vi eftersträvar på varje plan i verksamheten. Att samspelet mellan alla oss i personalen fungerar är otroligt viktigt för att det dagliga arbetet ska flyta på.

Vi har en stark tro på vikten av att se till att samtliga som är anställda eller på annat sätt inblandade i företaget ska trivas på jobbet och känna sig tillfreds med arbetsuppgifter, kollegor, utvecklingsmöjligheter och allt annat som i förlängningen gör att man känner sig motiverad till att komma till jobbet med ett leende på läpparna och göra sitt bästa varje dag.

Vi upplever dessutom att det är oerhört viktigt för hundarna att vi som handskas med dem har en bra inställning till vårt arbete och en allmänt positiv attityd. Kort sagt att vi som jobbar här ska trivas på jobbet!