Hundtrim

Hos oss kan du boka trimning och klippning för din hund. Alla våra klipptjänster inkluderar bad, föning, kloklippning och hygienklippning (rakning av områden där smuts eller tovor lätt samlas såsom runt kön, anus, insidan av öronlappen, armhålor, mellan trampdynorna).

Prisättning sker baserat på önskad tjänst, storlek på hunden, pälstyp, pälsens skick samt hur van hunden är vid att stå på trimbordet.

Kloklippning

Hos oss kan du boka kloklippning för din hund. Vi är noggranna och använder endast riktigt vassa klotänger av bästa kvalitet. Vi siktar alltid på att göra upplevelsen så bra som möjligt för din hund. Vi använder oss gärna av gott godis och en trygg famn då vi handskas med din hund.

Pris per gång: 100:-
Klippkort 5 gånger: 349:-

Öronrengöring

Vi hjälper dig gärna rengöra din hunds öron för att förebygga öroninflammationer eller upptäcka tidiga tecken på andra öronproblem såsom svamp. 

Pris per gång: 100:-
Klippkort 5 gånger: 349:-

Badning

Har din hund rullat sig i något fantastiskt äckligt eller är bara allmänt skitig? Lämna in din kompis till oss för en uppfräschning och få hem en gosvänlig och väldoftande hund utan att behöva förpesta ditt badrum med ett ton hundhår.

Pris: 350-1200:-
(baseras på storlek och pälstyp)